مواد لازم

·         هويج 3 عدد

·         سيب زمينی 1 عدد 

·         جو پرك 1 ليوان

·         بلغور گندم 1/2 لیوان

·         آرد 1 قاشق غذاخوری 

·         مرغ 200 گرم

·         آبليمو 3 قاشق غذاخوری

·         پياز 1 عدد

·         شير 6 ليوان 

·         جعفری خرد شده برای تزیین

·         نمك و فلفل و خامه به مقدار لازم

طرز تهیه

جو و بلغور را از 1 ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس دهید ، هویج و سیب زمینی را خرد کنید و کنار بگذارید.

پیاز را خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید. پس از 1 ساعت جو ، بلغور و هویج را به آن اضافه کنید .1 ساعت بعد سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید. دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.

وقتی مواد کاملا پختند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود آن را جدا کنید. پس از اینکه آب سوپ شیر کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در 1 لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید سپس باقیمانده شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید. توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید ، اغلب 1 ساعت بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ آماده مصرف است. از 1 ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به خودتان دارد.

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید . سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید ( میتوانید سوپ را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید ). سوپ شیر برای درمان سرما خوردگی و آنفولانزا یک گزینه مناسب است البته به دلیل وجود شیر افرادی که بیماری تب و لرز دارند مصرف نکنند.